ул. Каменецкая, 109, Хмельницкий

Индекс: 29008

Адрес: ул. Каменецкая, 109

Населенный пункт: Хмельницкий

Телефон: (03822)2-22-00

Время работы:

  • понедельник-пятница: 8:00 - 19:00 (Перерыв: 13:00 - 14:00)
  • суббота: 8:00 - 17:00 (Перерыв: 13:00 - 14:00)

Внимание! Рекомендуем уточнить график работы отделения по телефону.


QR-код

Почта с индексом 29008 Хмельницкий Контакты qr

Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [10]


Жахливо погано працюють і жахливо ставляться робітники пошти до клієнтів, тому мій вердикт- гнати всіх в шию,і взяти на їхні місця адекватних ввічливих і люблячих свою роботу молодь!

Ответить  ·  1

Там один только человек работает

Ответить  ·  0

Я намагаюсь обходити це відділення стороною! Неввічливі, нахабні, постійно злі на всіх оточуючих працівники просто не можуть не залишити "незабутніх вражень"! Ці люди настільки далекі від етики та просто людяності, що навіть не знаю що з ними таке трапилось в цьому житті ((( Іноді молодші дівчата бувають доброзичливіші, а старші - то жах!

Ответить  ·  0

До сьогоднішнього дня я була гарної думки про це відділення (в порівнянні з моїм 16 відділенням), хоча відвідувала його не часто. Але після того, як мене обслужили там сьогодні (як виявилось пізніше, сама завідуюча відділенням), я не можу прийти в себе вже 3 години. Я відправляла посилку. Під час перевірки виданої мені квитанції побачила, що в ній вказано експрес-пошта замість стандарт без мого відома. Спитала, навіщо поставили експрес, на що отримала відповідь, що різниця всього в 2 грн. Так, сума невелика (хоча як для кого), але мене просили відправити стандарт і я попросила виправити. Тоді мені сказали писати заяву. Я була не проти, але потім добавили, що за заяву я повинна заплатити 12 грн. Вибачте, навіщо давати перевіряти квитанцію, щоб потім за виправлення помилок (тим більше помилок оператора) писати платну заяву? До речі в квитанції моє прізвище теж було викривлене. Для його виправлення теж потрібно було писати заяву? А знаєте, як завідуюча аргументувала те, що вказала експрес-пошту, коли я почала наполягати на виправленні: якщо відправка у місто – то експрес, якщо у село – то стандарт, такі правила. Мої прохання показати ці правила були марні. А я завжди думала що за замовчуванням це проста (стандарт) пошта, а якщо мені потрібно скоріше, то я уточнюю, що експрес, або уточнює оператор, як це робиться в інших відділеннях. Врешті решт я ще й виявилася невдячною завідуючій за те, що вона вийшла допомогти оператору і обслужила мене, як вона виразилась, без черги, хоча я, як і всі, стояла в черзі і до неї підійшла по черзі. Вибачте, я не знала, що мене обслуговує завідуюча і що це допомога. До речі, до виходу завідуючої на допомогу черга стояла біля двох віконечок и в обох не було жодного оператора хвилин 10, черга хвилювалась і кликала їх. Я розумію, що для пошти вигідна експрес-пошта, але ж неможна нав’язувати її такими нахабними методами.

Ответить  ·  3

Чому нема номера телефона,цей номер недійсний!!!Напишіть номер!!!

Ответить  ·  1

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛЕНЯ НЕ НАСВОМУ МІСЦІ!!! Сьогодні получаю пенсію . Прочикавши її більше пів дня вирішив вияснити в чому причина затримки.
Прийшов на відділення і получив таку відповідь від молодого працівника що в Вас були двері в підьїзд зачинені.Прошу замітити що система зачинення дверей вже непрацює місяць і двері відкриті постійно.При зверненні до начальника відділення получив відповідь а Ви чули що вам сказав робітник.Рахую що начальник відділення не насвому місці якщо молодий робітник керує роботою

Ответить  ·  2

Замените номер телефона указанный несуществует

Ответить  ·  5

Сьогодні була на 8 відділення зв'язку обслуговування на вищому рівні, оператори ввічливі завжди допожуть і підкажуть як краще відправити, в черзі простояла максимум 5 хв і поки я стояла інший оператор запитав що мені потрібно і коли прийшла моя черга моя посилка була запакована і готова до відправки) Мене обслуговував оператор Резнік Анна напевно кращий оператор поштового зв'язку який є у м. Хмельницький☺️ Дякую вам☺️

Ответить  ·  0

Щиро вдячний за працю працівникам 8-го відділення зв'язку. Дівчата уважні, вічливі, працюють добросовісно з максимальною віддачею енергії для надання послуг пошти для населеня. Вдячний працівникам 8-го відділення за їхню сумліну праці.

Ответить  ·  0

Щиро вдячний за працю працівникам 8-го відділення зв'язку. Дівчата уважні, вічливі, працюють добросовісно з максимальною віддачею енергії для надання послуг пошти для населеня. Вдячний працівникам 8-го відділення за їхню сумліну праці.

Ответить  ·  0

Смотрите также отделения Новой Почты (Хмельницкий)