вул. Смілянська, 3, Київ

Назва: Відділення поштового зв'язку №151 м. Київ Південного поштамту Київська міська дирекція УДППЗ "Укрпошта"

Індекс: 03151

Адреса: вул. Смілянська, 3

Населений пункт: Київ

Телефон: 044 249 91 89

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 9:00 - 19:00 (Перерва: 14:00 - 15:00)
  • субота: 9:00 - 17:00 (Перерва: 14:00 - 15:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [5]


Упродовж останнііх 7 років на мою адресу компанія Ів Роше надсилала каталоги з рекламою продукціії, жоден з яких мені не надійшов. Коли я почала зясовувати , у чому справи, представник компанії назвала мені дати відправлення каталогів, я була здивована. З поштового відділення 03151 мені нічого не наджодило. навіть повідомлень. Дуже прикро. що таке відбувається на київському відділенні Укрпошти, ганьба таким безвідповідальним працівникам, крадіям!!!

Ответить  ·  0

Отправила денежный перевод. Получатель не может прийти на почту из за болезни ног. Нужно принести на дом. Дозвонится по теелефону нелязя, нико не берет трубку.

Ответить  ·  0

Вдячна працівникам 151 відділення. Бандеролі видають, завжди привітні, з власних мобільних телефонів повідомляють про надходження бандеролі. За такі кошти як вони брацюють їм хвала та уклін. Щиро дякую за роботу.

Ответить  ·  1

Добрый день. Позвонила на отделение узнать информацию по-поводу своей посылки, какие нужны документы что бы забрать посылку и может ли другой человек забрать ее вместо меня и что для этого нужно. Настолько хамского ответа я еще не слышала!!!
Оператор ниразу не дослушала до конца, хамила в конце еще и выбила меня. Я так и не получила ответ на все свои вопросы!!!
Первый раз воспользовалась услугами Укрпочты, он же был последним!

Ответить  ·  3

Добрий вечір. Перший раз скористались вашими послугами. Відправляли дуже велику посилку. На коробках з товаром було вказано, що крихкий товар, скло , но ваші вантажники , мабуть, не знають таких позначок!!!!! В одній коробці було перебито майже половину товару!!!! Відправник надійний і перед вами користувались новою поштою і ніколи не було таких інцидентів !! А з вами з першого разу! Цетільки в одній коробці було побито 5 кружок, а всього бито товару на 1000 грн!!! Якщо ви робите таку рекламу і рівняєтесь на популярних експрес-доставок, то відповідайте спочатку тому рівню !!! Більше не буду користуватись вашими послугами.

Ответить  ·  8

Дивіться також відділення Нової Пошти (Київ)