ул. Киевская, 166, Прилуки

Индекс: 17500

Адрес: ул. Киевская, 166

Населенный пункт: Прилуки

Телефон: 0463731237

Время работы:

  • понедельник-пятница: 8:00 - 18:00
  • суббота: 8:00 - 16:00

Внимание! Рекомендуем уточнить график работы отделения по телефону.



Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [5]


Стояли в черзі з дитиной 35 хвилин, були в черзі треті, так і не дочекались своєї черги, щоб отримати посилку, дуже повільно працює персонал.

Ответить  ·  2

Найгірше відділення яке тільки може бути. З трьох працюючих віконець працює лише одне. В ньому проводяться і виплати, і оплата комунальних платежів і прийом і видача посилок. Черга більше 30 людей, і це в умовах коронавірусу. Тож якщо вам потрібно забрати чи відправити посилку доведеться провести на пошті пів дня.. Ні за що не раджу це відділення. Оператори якісь сонні,не ввічливі. На одну людину по пів години майже витрачають..

Ответить  ·  1

Центральне відділення найгірше по сервісу. Забрати посилку може лише не працююча людина в обідню перерву черги до дверей, після роботи теж, оператор ледве плаває, з 5 вікон працює 2 вікна, зовсім не враховано пікові години роботи

Ответить  ·  2

Телефон: 0463731237 не відповідає, чи є ще який дійсний?

Ответить  ·  4

Не рекомендую дане відділення! 04. 05. 2017 р. відправляла посилку. Простояла у черзі 1 годину!!! Касир- копошуха- це просто ласкаво сказано. А головне- "під шумок" надули мене із пересилкою. не повідомили про те, що експрес поштою можна і безцінні відправляти, здерли з мене 33 грн за 450 гр. посилки. Зробили просто на мені план!!! Нехай їм ці кошти і залишаються! У іншому відділенні ціни залишились старими...

Ответить  ·  4

Підтримую!!!! Це жах. Користуюсь часто. Завжди величезні черги. Каса майже завжди працює якась одна. Інші то технічна перерва, то прийом пошти, то відправка пошти. Вже неможливо терпіти. При цьому всьому вартість відправки посилки вже немала. Тому,будь-ласка, прийміть міри.

Ответить  ·  4

ПІДТРИМУЮ!!!!
17500 - це жах жахливий, ВІЧНІ ДОВЖЕЛЕЗНІ ЧЕРГИ, БРУД НА ПОШТІ, СХОДАХ ТА БАРЄРІ((((
КАСИРИ ПОВІЛЬНІ, НЕ ПРИВІТНІ, ТАРИФИ ЗАВИЩЕНІ, НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ОФІЦІЙНИМ, ЩО НА САЙТІ ТА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!
ЗАВЖДИ ЛАЙКИ, ХАМСТВО ВІД ПЕРСОНАЛУ ТА КРІМ НАСІННЯ З ПОРОШКОМ НІЧОГО ПОШТОВОГО НЕМАЄ В ПРОДАЖУ - НІ КОНВЕРТІВ, НІ МАРОК!
НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ТАКА ХАМСЬКА БЕЗВІПОВІДАЛЬНІСТЬ!!!!

Ответить  ·  3

Смотрите также отделения Новой Почты (Прилуки)