ул. Комарова, 2, Черновцы

Индекс: 58018

Адрес: ул. Комарова, 2

Населенный пункт: Черновцы

Телефон: 0372240116

Время работы:

  • понедельник-пятница: 8:30 - 19:00
  • суббота: 9:00 - 17:00

Внимание! Рекомендуем уточнить график работы отделения по телефону.



Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [6]


Некомпетентні хами. Робочий день на дверях вказаний до 19 години, но у 18.45 уже посилки не видають опираючись на те, що за 15 хвилин потрібно здати звіт і у 19 вийти з роботи. При цьому з 18 години черги людей аж на вулиці і працює одна каса , а на другій табличка технічна перерва. Якщо працівники хами і не справляються то на їх місця є молоді і перспективні люди які будуть справлятися з роботою, а головне не хамити клієнтам. Надіюся на справедливе покарання некомпетентного працівника.

Ответить  ·  2

Там вообще телефон работает?. Звонишь второй день. Трубку никто не подымает.

Ответить  ·  1

Дуже нечесні люди. Злодії. Наживається за рахунок крадіжок з висланих посилок. Розрізали посилку,забрали частину товару,після заклеїли скочем і відправили далі за кордон. А коли посилка уже в іншій країні,і отримувач скаржаться на відсутність товару, вони кажуть що не несуть за неї відповідальність коли вона не в нашій країні. . Навіть не уявляла що таке можливе, украсти чужі речі.

Ответить  ·  2

Касир похилого віку нахамила,через відсутність документу на отримання посилки,можна було культурно сказати вибачте,я не можу без документів,номер телефону спитати чи адресу...їм байдуже...минулого разу інший касир мені без документів дала посилку!!! А ця похилого віку,нахамила ніби я у неї гроші клянчила!! Більше не буду користуватися цією поштою

Ответить  ·  4

поштове відділення працює кошмарно!!!! Відправляли листи 13.12.17 р. кур'єрською доставкою "ПРИСКОРЕНІ" вартість одного листа 21 грн. Пообіцяли 14.12.17 доставити!!!!!! Але 15.12.17 доставки ще НЕ БУЛО!!!! Листи дуже важливі і термінові!!!!! Більше НІКОЛИ, краще заплатити 45 грн. але відправити НАДІЙНОЮ НОВОЮ ПОШТОЮ !!!!!!!!!

Ответить  ·  6

:(((

Ответить  ·  0

Некомпетентні неввічливі та байдужі люди. Через іх бездіяльність втратили посилку.

Ответить  ·  -2

Смотрите также отделения Новой Почты (Черновцы)