площадь Привокзальная, 2, Харьков

Индекс: 61052

Адрес: площадь Привокзальная, 2

Населенный пункт: Харьков

Телефон: 057-712-39-03

Время работы:

  • понедельник-суббота: 7:30 - 20:00
  • воскресенье: 7:30 - 20:00

Внимание! Рекомендуем уточнить график работы отделения по телефону.



Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [3]


отделение 61054... читсые уродки в нем работаю. сниивют трубку с стационарного телефона чтоб им не звонили пенсионеры не задрачивали как они говорят. Колектив хамок и уродок!

Ответить  ·  2

28.08.2018 Я отправила посылку в Намибию. Подарки трем детишкам-внучатам и дочке. Посылка СR610842832UA Посылка потерялась. Я написала заявление на розыск. Через 2 месяца мне сказали, что не нашлась, хотя по розыску в интернете я увидела посылку в Италии. Написала заявление на возврат денег. И О!!! ЭВРИКА! В начале 2019 года получила письмо, что посылка розыскивается. Как вы думаете в каком состоянии конфеты и шоколад? А вещи деткам будут увеличиваться?Почему я не могу дозвониться в дирекцию? Мы с мужем пенсионеры, очень расстроены. У меня был сердечный приступ, когда узнала о пропаже посылки. Очень прошу сообщить мне по телефону 0665619508 когда я смогу вернуть деньги за пересылку посылки и оценочную стоимость? Иначе я буду действовать через телевидение и через суд, чтоб возместили нам и моральный ущерб. Надеюсь на взаимопонимание

Ответить  ·  1

Заява від 15.11.2018
Шановна (Гулян В.Г) Я , депутат Петропавлівської сільської ради Троценко Олексій Леонідович проживающий в Харківській області Куп'янський район с. Кучерівка прошу Вас розглянути моє клопотання. В нашому с. Кучерівка працює дуже висококваліфікована листоноша Коротка Світлана Володимирівна. Звернулися моя громада що листоноша Коротка Світлана Володимирівна підподає під скорочення,і в грудні 2018 року працювати не буде!!! Не буде приносити газети, пенсії,журнали,товари.Світлана Володимирівна богато років працює листоноша має великий досвід праці, гарно знає усіх селян с. Кучерівка.Ця Людина, яка дуже довга працює приблизно 25 років на цій посаді: ставиться з великої пошани до пенсіонерів. Наші старенькі селяни с. Кучерівка дуже занепокоєні і просять Вас не скорочувати нашу листоношу Коротку С. В.По Петропавлівська сільська рада нароховує близько 3000 громади і є найбільшим участку по Куп'янська у районну, і тому буде важко працювати листоноша які залишаться на робочому місті. Якщо справа наша не вирішиться мої селяни будуть звертатися до Київа і через ЗМІ на Інтер в програму “Стосується Тим паче ми ще межуємо з Луганської області, і богато почалися пограбувань та злочинів. Я зробив один запит до м. Куп'янська пошти N 5 є богато підписів від наших стареньких , наш лист лежить на столі голови Куп'янська дирекції Укрпошти м. Куп'янська 5.Оксана Володимирівна. Прошу розглянути наше клопотання і відправити відповідь на адресу: Харьківська обл. Куп'янський район, с. Кучерівка вул. Дружба б. 18 Троценко Олексій Леонідович.Дякуємо за увагу, з повагою громада Петропавлівська сільська рада Куп’янський район.

Ответить  ·  2

Смотрите также отделения Новой Почты (Харьков)