ул. Центральная, 3, Волочиск

Индекс: 31200

Адрес: ул. Центральная, 3

Населенный пункт: Волочиск

Телефон: 0674004658

Время работы:

  • понедельник-суббота: 8:00 - 19:00

Внимание! Рекомендуем уточнить график работы отделения по телефону.



Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [6]


У селі Канівка нова працівниця Укрпошти. Поводить себе по хамськи, кричить і матюкається до старших людей пенсійного віку, не додає усіх газет, користається довірою людей і обманює.

Ответить  ·  3

Намагався годину( з 13-30 до 14-30 в суботу) додзвонитись до відділення по номеру 0674004658, на сайті вказано, що працює відділ з Пн-Сб з 8-00 до 19-00 слухавку ніхто не бере... чудово

Ответить  ·  2

На укрпошті при відсиланні посилок ми платимо за конверт в який заставляють вкладати посилку, а потім щей за вагу цього конверта разом з посилкою. Сьогодні я зауважила на це працівниці укрпошти на що вона засміялася і сказала "дивовижну річ", що вага посилки щей округлюється в більшу сторону, тобто, якщо посилка була 440гр та ми платимо за 500гр. І де справедливість?! Ми ЙДЕМО В ЄВРОПУ!!!!!!

Ответить  ·  1

Якось стояла в черзі.До мене підійшла знайома.Вона мала нульові рахунки.Я кажу,що всеодно оператор одну копійку візьме проплати.Другий оператор почувши це,почала кричати,що це неправда,такого ніхто ніколи не робив і не робить.Зчинила добрий гвавт,аж очі кров"ю налились.Я змовчала.Проте через пару хвилин знайома таки проплатила одну копійку.Але цього оператора вже не було на робочому місці,щоб доказати що так воно і є.Справа не в одній копійці,а в тому чого ннападати на людей за правду.Вона худорлява,коротко підстрижена,середнього зросту,не приємна,грубе ставлення до людей,не вихована.Таким не місце працювати з людьми.Прйміть будь ласка міри.Якщо взнаю як звати,то напишу.

Ответить  ·  0

Працівники укрпошти м. Волочиськ 31200 Хмельницької області недобросовісно себе поводять. Кричать на людей, хамлять. Ще жодного разу не було такого, щоб на пошті мені не зіпсували настрій! Я завжди, коли маю йти на пошту, розраховую на те, що мені прийдеться виділити пів дня, щоб таки відправити посилку. Повідомлення про те, що на пошті чекає моя посилка мені прийшло через два дні, коли я її вже забрала. Якби мені не повідомив відправник, то я б навіть не знала, що на мене чекає посилка. А за те, що вона зберігається на пошті довше, здається потрібно доплачувати. Одним словом, я більше не хочу користуватись послугами укрпошти. Зверніть увагу на проблеми. Люди не повинні йти додому з осадком від розмови з працівником укрпошти.

Ответить  ·  5

Працівники пошти м.Волочиськ 31200 Хмельницької обл.
Ведуть себе не культурно та не адекватно.Кричать на людей та обманюють не вчасно віддають перекази з ПАТ Платинум Банку.
Переказ клієнта при ньому перерахували на проплату по селах 15 000 тис грн.а клієнту сказали прийти через декілька днів поки вони назбирають потрібну суму.Зверніть будь-ласка на цю проблему увагу

Ответить  ·  3

Смотрите также отделения Новой Почты (Волочиск)