вул. Руська, 82, Чернівці

Назва: Відділення поштового зв'язку № 3 м. Чернівці Чернівецька дирекція Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта"

Індекс: 58003

Адреса: вул. Руська, 82

Населений пункт: Чернівці

Телефон: 0372521817

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 9:00 - 19:00 (Перерва: 13:00 - 14:00)
  • субота: 10:00 - 17:00 (Перерва: 13:00 - 14:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.


Поштові відділення поруч

QR-код

Пошта з індексом 58003 Чернівці Контакти qr

Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [3]


Хочу звернути увагу саме на "оперативність" співробітників даного відділення. В свій обідній час я прилетіла з роботи на пошту. О 13:10 була на відділенні. Переді мною було 3 клієнтів. За півгодини часу черга здвигнулась на 1 людину. Не дочекавшись своєї черги простоявши на вулиці під дверима в мороз (враховуючи карантинні норми і дотримання дистанції) о 13:45 викликала таксі і поїхала на роботу. Оператор відділення не зацікавлена в своїй роботі. Людина не активна, не ввічлива, на відділенні безлад. Посилки і відправлення сидять в полі зору клієнтів. Мішки горою завалені, одне відправлення шукають 5 а то і 10 хвилин. Якщо би я так саме ставилась до своїх трудових обов'язків, то керівництво давно би вже звільнили мене.

Ответить  ·  0

Дуже останнім часом не задоволена цим відділенням,хоча зветралася багато років...а зараз,не дарма працівники змінюються так часто,що директор не відомо звідки,таке враження ,що приходиш до них додому,а не вони на роботі.не завадило би трохи ввічливості та поваги до людей

Ответить  ·  1

Скільки телефоную в це відділення, тут ніколи не піднімають трубку. Зверніть увагу на роботу працівників! Адже центральне відділення відправило мою посилку на це відділення, а не на моє N5. Хотіла попросити зробити переадресацію на моє відділення, але ніхто не відповів.

Ответить  ·  1

Дивіться також відділення Нової Пошти (Чернівці)