вул. Камянецька, 50, Хмельницький

Назва: Міське відділення поштового зв’язку № 13 Хмельницького поштамту Хмельницької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку " Укрпошта "

Індекс: 29013

Адреса: вул. Камянецька, 50

Населений пункт: Хмельницький

Телефон: (0382)762539

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 7:30 - 20:00
  • субота: 8:00 - 17:00

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.


Поштові відділення поруч

QR-код

Пошта з індексом 29013 Хмельницький Контакти qr

Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


Це просто ЖАХ!!!((( Чоловік-працівник, який працює на залі 13 відділення у Хмельницькому, АГРЕСИВНА ТА НЕОДЕКВАТНА людина!!! Такі люди не маю права працювати та взагалі спілкуватися з людьми, тем більш в умовах карантину!!! Прошу керівництво Укрпошти прийняти міри та вирішити питання. Дякую!

Ответить  ·  0

Отвратительное отделение, была бы моя воля никогда туда бы не ходила. Никогда не приходит курьер, хотя посылка предусматривает . Иногда звонят и никогда не приходит. Часто посылки у них лежат, они не сообщают, нужно сомим всё контролировать

Ответить  ·  0

Задоволена роботою працівників цього відділення! Все ввічливо, чемно. Відправляла лист закордон - дівчинка швидко все зробила. Молодець!

Ответить  ·  0

06.03.2019. До цього часу нарікань на роботу працівників у мене майже не було (окрім випадку, коли у серпні 2018 р. надіслана мені посилка провалялася у поштовому відділенні два тижні, поки я не почала обурюватись, тоді мені її видали). Але сьогодні я обурена. Прийшла до віконця адміністратора з повторним проханням, щоб кореспонденція, яка надсилається на мою поштову адресу, поштарі клали у абонентську скриньку, яка проплачена до кінця 2019 р. (заява моя даного змісту була написана ще 04.07.2018 р.). Робітниця (адміністратор? - прізвище поки що не вияснила - жінка з пишною блондинистою зачіскою) хамськи зі мною поводилась, на підвищенних тонах розказувала мені, що за абонскриньку треба платити (нагадую, проплачена до кінця 2019 р.) і ніякої моєї подібної заяви у них немає. Коли я почала наполягати, щоб вона підняла мою заяву і добре роздивилась, що там написано, тоді вона звернулась до іншої робітниці (Олексіївни - з якою до того часу, я й мала справу, і вона вирішувала питання якісно і швидко), яка й підтвердила мої слова, дуже неввічливо швирнула мені лист паперу і сказала писати знову заяву, не підказавши навіть на чиє ім'я її треба написати. Я у довільній формі склала заяву і хвилин 10 чекала, коли та "пані" забере її (вона прекрасно мене бачила, бо сиділа на місці адміністратора). Потім крізь зуби процідила, щоб я передала свою заяву у сусіднє віконечко оператору. Таке у меня сьогодні вийшло спілкування з працівниками поштового відділення № 13 м. Хмельницького. Шановні працівники, ви працюєте у сфері обслуговування, будьте, будь ласка, уважними до клієнтів і як мінімум ввічливими до своїх співгромадян. Ми усі бажаємо жити краще, тому давайте починати з себе і відноситись до ближнього з повагою.

Ответить  ·  2

1.02.2019 на 4 касі отримала міжнародне замовлення, працівник ввічливо мене обслужила. Виношу їй подяку

Ответить  ·  0

Там хамки майже в кожному вікні!!!

Ответить  ·  1

в четвертому вікні працює просто хамка стара. Кожен раз відповідає, ніби я у неї в борг гроші беру, йдучи за посилкою бубонить як її задовбали люди, які посилки просять і т.д. і так кожен раз. Вже набридло терпіти це хамсто, якого тоді взагалі працювати? раз так складно виконувати свою роботу.

Ответить  ·  7

Инвалид ждёт пенсию целый день не может позвонить и на почту выйти не кому.Вот какая у нас почта.

Ответить  ·  2

Инвалид ждёт пенсию целый день не может позвонить и на почту выйти не кому.Вот какая у нас почта.

Ответить  ·  0

Якщо буде посилка позвоните

Ответить  ·  0

Дивіться також відділення Нової Пошти (Хмельницький)