вул. Інститутська, 22, Хмельницький

Назва: Міське відділення поштового зв’язку Хмельницький-16 Хмельницького поштамту Хмельницької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку " Укрпошта "

Індекс: 29016

Адреса: вул. Інститутська, 22

Населений пункт: Хмельницький

Телефон: (03822)21003

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 7:30 - 20:00
  • субота: 8:00 - 17:00 (Перерва: 13:00 - 14:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


Жахливе відділення!!! Кричать на клієнів. Черги величезні!! Наведіть порядок! Чому один оператор приймає платежі, видає пенсіі, оформляє посилки???? Це просто ад! У вас все розділено, а по факту все в одну чергу!

Ответить  ·  1

Чому на цьому сайті вказаний невірний графік роботи! Написано що працюють з 7.30 і до 20, а на табличці біля відділення зовсім інша інформація! Адміністратори сайту будь ласка оновіть данні! Ви вводите людей в оману!!! Планувала вранці перед роботою отримати посилку і не змогла бо повірила вашій БРЕХНІ!!!! НЕ ГАРНО ТАК РОБИТИ!!!!

Ответить  ·  1

Жахливе відділення, відправляла посилку наложенним платежом, в чеку все вказали вірно, але не знаю як вони заповняли папери, бо на місці в чернівцях посилку видали як звичайну, без оплати, і це ше добре шо отримувала порядна людина і повернула мені гроші на рахунок, бо як виявилось пізніше, листочок з накладною вони підклеїлі під аддресний і вони злиплися. Ше чорт знае шо робиться з годинами роботи, на сайті і вивісці написано шо в суботу вони роблять до 16 години, 9.02 приходила на пошту о 15.10, пошта зачинялася, посилку прийняти відмовились, на за питання про те що по графіку вони мають ще 50 хв працювати, мені сказали що ні, вони роблять тільки до 3 години. З двох вікон завжди працюе лише одне. І провітае панібратство, бо стоїть сьобі черга і стоїть, але постійно забігають "друзі" які питаюсь за посилки чи грошові перекази і їх обслуговують через кутове віконечко без черг!

Ответить  ·  -1

Некваліфіковані, безграмотні працівники, які не знають що роблять і зневажливо ставляться до клієнтів. Відправлений рекомендований лист повернувся відправнику у звязку із тим, що працівники відділення його взагалі нікуди не відправляли!

Ответить  ·  -1

Шановні напишіть будь-ласка до якої точно години працюють, бо на сайті вказано що до 20 працюють, це часом не застаріла інформація?, Бо одного разу прийшов в 18:10, було закрито, а на сайті писало що до 19 мали робити

Ответить  ·  0

сколько можно издеваться над клиентами ??? постоянные череде!!!! не кто не хочет работать за подаяние от укр почты дайте нормальную зарплату чтоб у вас хоть кто то работал.

Ответить  ·  1

Другий день не можу забрати посилку,то комп'ютери не працюють,то одна людина обслуговує.Остальних ще немає на роботі в 9.10!Дійсно всі стоять в одній черзі- комунальні,пенсія,посилки!Листоноші немає,люди виписують газети і мають самі приходити,щоб забрати!Для чого тоді інші працівники?!і де вони?!

Ответить  ·  1

Другий день не можу забрати посилку,то комп'ютери не працюють,то одна людина обслуговує.Остальних ще немає на роботі в 9.10!Дійсно всі стоять в одній черзі- комунальні,пенсія,посилки!Листоноші немає,люди виписують газети і мають самі приходити,щоб забрати!Для чого тоді інші працівники?!і де вони?!

Ответить  ·  1

Аналогічно , приходив три рази по посилку, і кожного разу відправляли назад, то не має потрібної жінки щоб дала посилку, то комп'ютери не працювали ,і стояв в черзі по 1,5-2год,і при тому що одна людина весь той час обслуговувала людей

Ответить  ·  0

Змініть графік на сайті, бо написано, що 29016 працюють до 5ї, а самі вони вже а 4: 04 кричать, що закриті і виганяють.
Чому, щоб забрати посилку з Китаю, потрібно стояти в годинній черзі, хто проплачує комунальні послуги?
Є ж окрема людина для видачі, але вона занадто лінива, щоб видати посилку.
Відношення до людей жахливе.

Ответить  ·  3

Отделение 3 в Балаклее,очередь 2-3 человека ,но обслуживают каждого не менее 30 минут,грубят все и всем,перевод в 250гр.не получишь- в кассе нет денег,посылку отправляла ни квитанции,ни чека не предоставили,по телефону никто никогда не отвечает(к примеру звонила узнать пришла посылка или нет),за курьерскую доставку вообще молчу.Одним словом отзыв негативный.

Ответить  ·  -1

Дивіться також відділення Нової Пошти (Хмельницький)