вул. Рибалко, 6, Хмельницький

Назва: Міське відділення поштового зв’язку Хмельницький 19 Хмельницького поштамту Хмельницької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку " Укрпошта "

Індекс: 29019

Адреса: вул. Рибалко, 6

Населений пункт: Хмельницький

Телефон: (0382)639102

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 8:00 - 19:00 (Перерва: 14:00 - 15:00)
  • субота: 9:00 - 17:00 (Перерва: 14:00 - 15:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.


Поштові відділення поруч

QR-код

Пошта з індексом 29019 Хмельницький Контакти qr

Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [7]


Дуже приємний і чуйний персонал, гарні дівчата, заряжають позитивним настроєм на весь день!!!

Ответить  ·  0

У відділенні номер 19 у віконечку номер 2 обирають кому давати міжнародні посилки, а кому не давати. Перед тобою у черзі можуть дати, а тобі вже ні, не те вікно виявляється.

Ответить  ·  0

Заказував посилку з Joom на Шепетівку , чому воно опинилося на Укрпошті в Хмельницькому не можу зрозуміти , в адресі на яку відправлялася посилка написано місто Шепетівка

Ответить  ·  0

Взагалі в м.Хмельницький робота поштових відділень організована вкрай незадовільно. По своєму досвіду знаю, що немає порядку в роботі саме 19, 18 та 16 відділень зв'язку. Поштове відправлення в межах міста Хмельницького з 19 відділення в 16 віділення йшло майже 2 тижня. На конверті штамп 19 відділення від 17.08.2018р. Кинуто в абонентську скриньку отримувача працівником 16 відділення 30.08.2018р.

Ответить  ·  1

Хочу поскаржитись на відношення працівників пошти у Хмельницькому по рибалка 6! Працівник приходить до мене в приватне приміщення,швиряє повідомлення моїм працівникам і вибігає як сліпа коняка.Ні добрий день ,де власник,ні до побачення.Коли прийшли запитати в той самий день на пошту,хто це був і чому вона себе так поводить ,тільки почули страшенний крик,визг і навіть до нас не вийшла .Вийшоа приємна дівчинка і сказала краще йдіть ,просто йдіть !
І ось тепер в мене питання,Що це взагалі було,що це за психічно неврівноважені особи працюють на пошті .Моя скарга полетить далі,я працівниця не буде покарана за свою поведінку !

Ответить  ·  3

Я відправила дві посилки накладним платижем. За номером посилки неможу відстежити ні одної ні другої, пише що за таким номером немає зареєстрованих посилок. Які можуть бути причини?

Ответить  ·  2

Чому в час коли всі прагнуть завоювати довіру клієнтів покращити обслуговування це Нова пошта, Делівері, Ін-тайм і впроцесі приймання вантажів приймають участь всі без виклячення на укр почті збереглося започатковане ще за часів радянського союзу НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛЕННЯ по суті це такий само працівник який повинен обслуговувати клієнтів а не царьок... Зверніть увагу тому що один працює а всі решта 5 працівників байдики б'ють,і на питання відповідають відмазками вважаю що працівники повинні бути універсальними і вміти працювати на комп'ютері а не бабці ...

Ответить  ·  9

Дивіться також відділення Нової Пошти (Хмельницький)