вул. Залізняка, 8, Хмельницький

Назва: Міське відділення поштового зв’язку Хмельницький 27 Хмельницького поштамту Хмельницької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку " Укрпошта "

Індекс: 29027

Адреса: вул. Залізняка, 8

Населений пункт: Хмельницький

Телефон: (0382)772173

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 8:00 - 18:00 (Перерва: 13:00 - 14:00)
  • субота: 8:00 - 17:00 (Перерва: 13:00 - 14:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


Пошта,відстій,персонал зе гірше,щоб до вас в житті так відносились як ви!!!!

Ответить  ·  0

Відправляла посилку на це відділення, лежить вже 3-й день отримувач ніякого повідомлення не отримав що за сервіс?????

Ответить  ·  0

Чому не вистачає працівників?? 10 година будний день,черга 15 чоловік ,повільно ніхто нікуди не спішить.,я вже мовчу про доставку.

Ответить  ·  0

Чому не вистачає працівників?? 10 година будний день,черга 15 чоловік ,повільно ніхто нікуди не спішить.,я вже мовчу про доставку.

Ответить  ·  0

Дуже повільне, загальмоване обслуговування. 7 чоловік за годину. Це ще нічого, потім виявляється, що хоч і прийшла смс-ка, що посилка вже у відділенні, і вона там лежить два дні, але простоявши годину в черзі, я її не отримав, бо, сказали, що вона ще в мішку і немає кому її витягнути. Жах. Сказали, прийдіть завтра. Ідіотизм якийсь.

Ответить  ·  0

Мені подобається обслуговування.всі посилки приходять в нормі.комунальні приймають бистро.жалко що часто змінюються працівники(і роблятьвони без вихідних).коли стоїш в черзі і спостерігаєш їхній об'єм роботи то аж жалко.і не раз проходжу ввечері повз пошту і горить світло 1,5-2 год.після закритя.на такий великий район мало одної пошти.куди дивиться керівництво, незнаю.

Ответить  ·  5

Не верно указаны часы работы
В субботу с 9 до 15

Ответить  ·  -1

Часто користуюсь послугами укрпошти, але щоб так принизливо обливали брудом УСІХ присутніх клієнтів бачу вперше. СМІРКІНА І.В. обізвала усіх присутніх останніми словами, тому що люди прийшли за 10-15хв до закінчення її робочого дня. "безсовісні сволочі, скоти, поприходили в 6 годин, а в мене робочий час закінчився. і т.д." - ЦЕ НОРМАЛЬНО???
ЦЕ ВІДНОШЕННЯ ДО ЛЮДИНИ, ДО КЛІЄНТА???
Ні слова зауваження з боку персоналу та адміністрації... ЖАХ

Ответить  ·  10

Саме через хамство данрі особи замовляю посилки на інше відлілення, або ж іду тільки у друге віконце.
Що за манера закрити вечері двері на ключ щоб ззовні вже не заходили люди і не випускати зсередини клієнтів? На прохання відкрити двері сказала шо " я не собачка шоб бігати вам кожен раз відкривати"
ви працюєте з людьми, будь ласка не забувайте це, пані І.В., поважайте інших

Ответить  ·  3

Отделение нормальное! Удивляют столь резко негативные отзывы, по сравнению с другими отделениями девочки работают неплохо. Посылки не пропадают, единственное, на что могу пожаловаться, это то, что по субботам не работает отделение. Очень неудобно. Ну и конечно очереди, это да. Ужасные очереди бывают, один раз простояли 1,5 часа с мужем, так как работало лишь одно окно.

Ответить  ·  3

Ну дуже великі черги. Посилки з китаю зникають. Відправили мені 2 листи по Україні не дойшли.
І взагалі віділення не подобається.

Ответить  ·  0

Дивіться також відділення Нової Пошти (Хмельницький)