вул. Тернопільська, 14, Хмельницький

Назва: Міське відділення поштового зв’язку Хмельницький 18 Хмельницького поштамту Хмельницької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку " Укрпошта "

Індекс: 29018

Адреса: вул. Тернопільська, 14

Населений пункт: Хмельницький

Телефон: (0382)22381

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 9:00 - 18:00 (Перерва: 12:00 - 13:00)
  • субота: 9:00 - 14:00

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


Оператори чемні і привітні. Все на найвищому рівні, професійно, чітко і без затримок. 10 із 10. Так тримати. Найкраще відділення!!! З повагою, Юрій!

Ответить  ·  2

Очень хорошее отделение. Приветливый персонал, качественное обслуживание. Посылки доставляются своевременно. При прибытии посылки в отделение в течении суток звонок или СМС на Viber. Так держать!

Ответить  ·  3

Супер отделение.
Всегда всё быстро, качественно.
Решают любые вопросы в миг.
Операторы - профи своего дела!

Ответить  ·  4

Змінено номер на 0382 67-15-81

Ответить  ·  0

Спасибо

Ответить  ·  0

Дайте робочий номер телефона

Ответить  ·  0

Виписував сімейну газету батькові , царство йому небесне , він би мене прибив за те що приходить на московскому козлячому , мене навіть не попередели , мафія поштарів робить неприємності постійно

Ответить  ·  -1

Жахливе обслуговування,хамлять і не вміють спілкуватися з клієнтами!!!!!

Ответить  ·  -5

Просто ЖАХ.Про прибуття посилки ніхто не повідомляє і це не перший раз.Вже три дні ходжу за посилкою ,але в них ремонт ,посеред робочого дня.Гроші за ці дні вони отримують, а роботу не виконують. Можна було б повідомити людей ,що у них буде ремонт за кілька днів, а не в той же день вивісити оголошення, я б звернулася в інше відділення.

Ответить  ·  -1

Невірний номер на сайті, не можна дозвонитися. На прохання працівників дати номер їхнього відділення відповіли.: "Нема чого до нас звонити"

Ответить  ·  5

Жахлива робота відділення. Повідомлення про відправлення приходить через 5-6 днів після надходження самого відправлення на відділення.
На запитання : " Чи є відправлення за моєю адрессою?" Працівники не диалячись ні в комп'ютер, ні на склад, відповідають:"Нє, нема".
В мене, на жаль, немає ні часу, ні бажання кожного дня заходити і дізнаватись, чи є моє відправлення.
Якби я мала інший шлях отримання відправлень, я, обов'язково, ним скористалась би. Але так як отримати речі з закордону немає інших варіантів, то, будьте ласкаві, налагодити роботу свого відділення.
Дякую.

Ответить  ·  5

У цьому відділенні помінявся графік роботи: обід тепер з 13:00 до 14:00.

Ответить  ·  1

Дивіться також відділення Нової Пошти (Хмельницький)