вул. Соборності, 32, Славута

Назва: Міське відділення поштового зв'язку Славута-1 ЦПЗ № 6 м. Славута Центр поштового зв'язку Хмельницька дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта"

Індекс: 30000

Адреса: вул. Соборності, 32

Населений пункт: Славута

Телефон: (03842)71257

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 7:30 - 20:00
  • субота: 9:00 - 17:00

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [3]


Сьогодні попросила сестру забрати Ейвон з Укрпошти. Дала паспорт щоб придставила мою особу. На що працівниця відмовила віддати мою посилку за моїм проханням. Яко би треба щоб я особисто забрала посилку. І тут постає запитання? Ви не ох#єли працівники пошти по вул.Соборності 32 м. Славута. Ви видаєте по 2-4 посилки різних людей, чужій людині яка з голови пише паспортні данні, а я надала документ сестрі і не отримала свою посилку. Що за хєрня? У мене малі діти і я не можу поїхати у п'ятницю по посилку, бо немає кому гляліти дітей. Живу я далеко від міста. А в суботу не хочуть віддавати посилку навіть особисто в руки, бо тої жінки яка видає немає. Що це робиться? Поясніть.

Ответить  ·  2

Здравствуйте, у вас есть мой перевод по номеру 0210510448230 ????????

Ответить  ·  0

Сьогодні робітниця пошти(молода,приємна на вигляд) (пошта на вулиці Зарічній)ошукала з пенсією 80 річну бабусю.Гроші вкрала і заявила моій бабусі ,що вона розписалася і не претензій до неі не може бути.Як вам не соромно шановна,наша бабуся голодомор пережила,іла гнилу картоплю,а ви так зробили.

Ответить  ·  -1

Коза.. ты че рамсы попутала. Твою бабульку просто розвели как мамонта... вот и все.

Ответить  ·  -2

Дивіться також відділення Нової Пошти (Славута)