вул. Будищанська, 7, Київ

Назва: Відділення поштового зв'язку №97 м. Київ Лівобережного поштамту Київська міська дирекція УДППЗ "Укрпошта"

Індекс: 02097

Адреса: вул. Будищанська, 7

Населений пункт: Київ

Телефон: 044 530 19 89

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 9:00 - 19:00 (Перерва: 14:00 - 15:00)
  • субота: 9:00 - 17:00 (Перерва: 14:00 - 15:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


Номера телефонов, оставленные на сайте, не существуют. По горячей линии, спустя 20 минут, ответили что "операторы заняты"и сбросили вызов. Одним словом "ДЕРЬМО" под названием почта с колцентром вместе взятые. Твари, которые не ценят время людей. Это и есть мой отзыв от 1 до 10, как просили

Ответить  ·  4

Телефон отделения не обслуживается. На горячей линии укрпочты ожидал 15 минут, никто не ответил. Укрпочта, вы вообще существуете?

Ответить  ·  0

Отримую посилки з Китаю майже кожну неділю вже кілька років поспіль. Прочитав багато негативних отзивів про персонал, и мушу сказати що в корні НЕ згоден - персонал ввічливий, роз'яснує нормально, навіть якщо мені з першого разу не доходить :)
Посилки час від часу "втрачаються" (ніхто не може сказати де вони, по Україні не відслідковуються зазвичай), буває, але ж за них аліекспрес вертає гроші, тож хвилюватись не варто. Іноді ще буває отримуєш свою послилку через ПІВРОКУ (!!!) - вже й гроші за неї повернули, й забув про неї, а тут раз - і на тобі :)
Про дату на повідомленнях - згоден, жодного разу дати не було, коли повідомлення було вкинуто в скриньку - незрозуміло. Але зазвичай є смс-інформування про те що посилка вже на пошті, це набагато зручніше.
Іноді приходиш за одною посилку, віддають одразу 5, таке теж буває.
В цілому, персоналу - 5, органцізації (укрпошта) - 2 (персонал часто міняється, скаржаться на нестачу персоналу та низькі зарплати)

Ответить  ·  2

tatanarozkova1960@mail.comпошив неплохойgmail,ткань-дешевая балонья,покладка тоже дешевая,максимум цена изделия 600гр.больше никогда не буду связываться. Вещи на картинках пошиты из качеств.тканей,а воочию дешевка,очень неприятные впечатле

Ответить  ·  -1

Номер телефона не работает. Как связаться не понятно.
Сотрудников моложе начали брать а руководство совдеповское видно осталось.

Ответить  ·  0

Некомпетентний персонал!Хамло
Нічого не знають, навіть своєї роботи та обов'язків! Обходьте це відділення десятою дорогою

Ответить  ·  -1

Дозвониться нереально, на горячей линии это обьясняют как "сейчас по техническим причинам это невозможно". И все.

Ответить  ·  1

Дозвониться архинереально. Последние 8 посылок из Китая мне не приходят. Даже оповещения нету.

Ответить  ·  3

Отримав повідомлення про бандероль на очтову скриньку. Ні дати, ні номера на цьому повідомленні не було. пішов в суботу 21.10 на очту, і мені сказали, що моєї посилки немає, вона поїхала на склад. І якоби вона у них була з 18 вересня, але я ні одного овідомлення не отримав про це. Телефон складу надавати відмовились. Шкода було жіночку, яка схоже займається ортуванням посилок, і та бидлота, котра за вікном сидить її змусила пояснювати ситуацію, хоча на фоні та і папльцем не шевелила

Ответить  ·  1

Это просто ужас работнтки этого отделения откровенные хамы....

Ответить  ·  -1

Дивіться також відділення Нової Пошти (Київ)