вул. Круглоуніверситетська, 17, Київ

Назва: Відділення поштового зв'язку №24 м. Київ Центру поштового зв'язку Київська міська дирекція УДППЗ "Укрпошта"

Індекс: 01024

Адреса: вул. Круглоуніверситетська, 17

Населений пункт: Київ

Телефон: 044 253 72 40

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 9:15 - 19:15 (Перерва: 13:00 - 14:00)
  • субота: 9:15 - 17:15 (Перерва: 13:00 - 14:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


На протязі місяця не можу отримати у вашому відділі рекомендований лист з важливим для мене документом.. Двері зачинені,тел.не відповідає, на сайті написано,що працюєте. Живу поруч,на Дарвіна.. Коли запрацюєте, як отримати лист?

Ответить  ·  0

Трубку никто не берет- дозвониться невозможно. В отделении - хаос, посылки ищут по полчаса и более... Уйма работников, суета, а работа стоит.. При прежнем составе почтовых работников почта работала неплохо, а новые - вообще парализуют работу.

Ответить  ·  1

C удивлением узнал из смс от Укрпочты, что мне 14.04.2020 г. вручено вручено отправление № 0503314516755. Дозвониться по телефону, указанному на сайте чтобы выяснить кто , а главное , кому вручил указанное отправление - невозможно!

Ответить  ·  0

Никогда невозможно дозвониться! Как вызвать почтальона домой? Трубку никогда не берут! Кошмар!

Ответить  ·  0

Дозвониться до почтового отделения по номеру телефона который указан -НЕРЕАЛЬНО!!!
Заказное письмо с уведомлением о вручении поступило на почтовое отделение 01.04.19 и по состоянию но 09.04.19 не вручено адресату!!!Адресат Министерство внутренних дел Украины видимо отсутствует по своему юридическому адресу?!Или у почтальона ноженьки болят?а у сотрудников рученьки трубку телефона снимать?Техас такого не знал.....Худшего обслуживания не встречал.

Ответить  ·  5

К Вам дозвониться нереально! Измените номер телефона, пожалуйста, если он не действителен.

Ответить  ·  3

не відповідають на дзвінки!

Ответить  ·  3

Невозможно дозвонитись, просто игнорируют все звонки!!!

Ответить  ·  7

Невозможно дозвониться в отделение на круглоуниверситетской!!!

Ответить  ·  9

Добрий день. Ваше відділення за адресою вул. Круглоуніверситетська, 17 у м. Києві працюють не за розкладом. На вашому сайті написано, що обідня перерва у вас 13:00 до 14:00. На дверях відділення написано, що ваші працівники працюють в обідній час. А ваші працівники кажуть, що обідня перерва в них з 14:00 до 15:00. Я прийшла сьогодні (24.01.2018) о 14:15. Простояла біля каси без клієнтів, проте з працівником за столом, 5 хвилин. Після 5 хвилин на моє вітання та питання "Чи ви вільні?" відповіли "Дєвушка, нєт, ви нє відітє? У мєня клієнт. Єщо 20 мінут дє-та, как мінімум". Я підійшла до іншої каси і мені повідомили, що в них перерва зараз з 14:00 і до 15:00. На моє питання, чому на дверях написано, що вони працюють в обідній час, працівники Укрпошти відповіли, що вони не роботи, аби працювати без перерви. А коли я їм ввічливо повідомила, що на сайті в них інший час для перерви, у відповідь грубість "На склі каси написано, коли перерва - ось! А що там на сайті - не знаємо".
Шановно Укрпошто! Визначтесь, будь ласка, коли у вас перерва, аби ваші клієнти не гаяли час дарма. І дуже було би гарно, аби працівники Укрпошти спікувались хоча би ввічливо (я вже не кажу про вітання з клієнтами та українську мову).
Сервіс обслуговування - нульовий.

Ответить  ·  7

Коли б не прийшла - постійно черги, а одного клієнта обслуговують по 15 хвилин. Потрібно було видати мені міжнародне відправлення: спочатку пішов хлопець, потім йому на допомогу працівниця, потім ще одна і втрьох вони з криками, які чути в залі шукали те відправлення. Там Нарнія? З Китаю доставка швидша, ніж тут пошук і видача. Невже менеджменту не зрозуміло, що потрібно щось змінювати? І так, телефон не відповідає від слова ніколи.

Ответить  ·  0

Дивіться також відділення Нової Пошти (Київ)