вул. Вереснева, 12А, Київ

Назва: Відділення поштового зв'язку №99 м. Київ Лівобережного поштамту Київська міська дирекція УДППЗ "Укрпошта"

Індекс: 02099

Адреса: вул. Вереснева, 12А

Населений пункт: Київ

Телефон: 044 566 23 65

Час роботи:

  • понеділок-п'ятниця: 9:30 - 19:30 (Перерва: 14:00 - 15:00)
  • субота: 9:30 - 17:30 (Перерва: 14:00 - 15:00)

Увага! Радимо уточнити графік роботи відділення по телефону.



Написати відгук

Не публікується на сайті

Відгуки [10]


Сервіс ЖАХЛИВИЙ. 22.07.21 приїхав отримати поштовий переказ , дав для отримання ID картку. На що було сказано (НАМ НАДО КОПІЮ ПАСПОРТА) . То робіть якщо треба. (У НАС НЕТ КСЕРОКСА). Заставляють людину бігати шукать ксерокс по району. Це просто жах а не відділення.

Ответить  ·  -1

30.06 не змогла отримати відправлення, так як був можливий тільки безготівковий розрахунок.01.06 телефоную на гарячу лінію, щоб взнати чи вирішена проблема на сьогодні, оператор не володіла взагалі ніякою інформацією по даному питанню.Декілька місяців назад видали мені чужу посилку, я отримувала декілька і не помітила це вже вдома.Переплутали бо вручну пронумерували посилку не вірно.Тепер перед тим як підписати квитанцію дивлюсь чи точно моя посилка.пошта стала працювати бистріше, але так і залишилось багато ручних операцій, що і створює незручності.Молоді працівники працюють бистріше , бо не відволікаються на «томні» погляди і вздохи

Ответить  ·  0

Розмовляла сьогоді по тел. 0800300545 з оператором Іваном, на мое питання якщо загублена квитанція на отрамання листа як я можу отримати листа у відділенні 02099 він не знає та телефон відділення теж не знає, навіщо такі оператори.

Ответить  ·  0

Зверніть, будь ласка увагу на час перерви. Фактично вона з 13 до 14, а на вашому сайті написано з 14 до 15.

Ответить  ·  2

Мабуть навмисно вводять в оману.

Ответить  ·  1

Адже кількість відвідувачів на їхню зарплату не впливає.

Ответить  ·  0

А вот меня 21октября отлично обслужила молодая девушка и мою посылку уже получили в России, собираюсь ещё одну отправить

Ответить  ·  0

Це просто жах. Не можу забрати посилку три дні. В суботу в них був тільки безготівковий розрахунок якогось дива. В понеділок та вівторок у них ремонт у відділенні. Ніяких об'яв немає. Працюють лише мадяри.
Як забрати посилку???

Ответить  ·  0

Ужасный сервис вообще не шевелятся,приросли к стулу и даже вставать не хотят,ленивые,старые бабки.Где вы их только берете?

Ответить  ·  0

Да кто то обратит внимание на это Отделение ?! Не одного хорошего отзыва !

Работают одни хамы и идиоты !

Ответить  ·  0

У меня вопрос к руководству, зарплата настолько низкая, что идут только старые, советские бабушки с совковым сервисом и образом мышления или неужели нельзя взять молодых, энергичных? Возьмите два молодых, они сделают работу быстрее 5 кляч.

Ответить  ·  0

Теж незадовільна роботою. Замовила дорогий товар (продукт з обмеженим терміном зберігання). В птн. об 21.30 прийшла смс, щоб отримала товар. У той час, як пошта працює до 21.00

Ответить  ·  0

Дивіться також відділення Нової Пошти (Київ)